سینمای ایران » نقد و بررسی1403/12/03


معرفی فیلم‌های اکران نوروزی

نوروز ۱۴۰۴

مریم آذرشین
فیلم‌های اکران نوروز 1404

 

بهار که از راه می‌رسد انگار دست می‌کشد روی تمام چیزهای کهنه و نو نوایشان می‌کند. انگار عیدها همه چیز، بویِ تازگی می‌دهد. از جمله سینماها. همیشه از اسفند ماه، شادی و ذوق می‌دود زیر پوست سینمادوستان و چشم می‌دوزند به سر در سینماها و اخبارشان که این شهرزاد خوش آب و رنگ قرار است امسال چه قصه‌هایی ساز کند. قصه‌هایی از زندگی‌های معمولی خودمان. از همین دور و بر. از همین حوالی؛ یا از مردمانی کمی دورتر. کمی عجیب‌تر. کمی غریب‌تر یا قصه‌هایی از آرزوها، رویاها و خیال‌های رنگارنگ. قصه‌هایی که بوی سبزه و سنبل و سمنو می‌دهند. قصه‌هایی به زیبایی و سحرانگیزی رقص ماهی گلی در تُنگِ بلور. مطلب پیش‌رو به معرفی فیلم‌های‌ سینمایی اکران نوروزی می‌پردازد. شهرزادانی که با آثارشان سال جدید را افتتاح می‌کنند. تا کدام فیلم یا فیلم‌ها بهار تازه‌ای در دل‌ها شود.

اکران نوروزی از هشتم اسفند ماه در سینماهای کشور آغاز می‌شود. از این میان نیمی از آثار در چهل و سومین جشنواره فیلمِ فجر حضور داشتند و اولین نمایش خود را در این رویداد فرهنگی-هنری تجربه کردند هشت فیلم عبارت هستند از: موسی کلیم الله، پیشمرگ، رها، کوکتل مولوتوف، دایناسور و عینک قرمز و پسر دلفینی 2 و بامبولک هستند. در ادامه این مطلب هشت فیلم اکران نوروز معرفی می‌شوند.

 

موسی کلیم‌الله (به وقت طلوع)

نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا

تهیه‌کننده: سید محمود رضوی

موسیقی: کارن همایون‌فر

فیلم‌بردار: تورج منصوری

تدوین: پیمان علی‌زاده، ابراهیم حاتمی‌کیا

بازیگران: مریلا زارعی، علی‌رضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان‌افشار، فرهاد آئیش، شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیم‌پور، کامبیز امینی، بهار نوحیان، گندم شیخی، دلسا محمدی

***‌***

خلاصه داستان: این فیلم راوی بخش آغازین حیات حضرت موسی است و به دنیا آمدن و به آب انداخته شدن این پیامبر اوالعزم را به تصویر می‌کشد.

***‌***

ابراهیم حاتمی‌کیا از کارگردان‌های مؤلف و جریان‌ساز سینمای اجتماعی ایران محسوب می‌شود و کارگردانی فیلم‌های برجسته‌ای همچون آژانس شیشه‌ای، روبان قرمز، به رنگ ارغوان، به وقت شام و بادیگارد را بر عهده داشته است. وی تحصیلکردۀ رشته سینما، گرایش فیلم‌نامه‌نویسی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر است. حاتمی کیا فعالیت سینمایی خود را با ساخت فیلم‌های کوتاه و مستند در حوزه سینمای جنگ شروع کرد. او سه بار برای فیلم‌های آژانس شیشه‌ای به رنگ ارغوان و به وقت شام، سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر را دریافت کرده است. همچنین برای فیلم روبان قرمز نامزد جایزه صدف طلایی جشنواره فیلم سن‌سباستین شده است.

وی پس از پنج سال از اکران فیلم خروج، با فیلم موسی کلیم‌الله قدم در جشنواره چهل و سوم نهاد و بیست و یکمین فیلم خود را ساخت. فیلم‌نامه اولیه موسی کلیم‌الله توسط فرج‌الله سلحشور، کارگردان اولیه کار به رشته تحریر درآمده بود. اما با مرگ وی جمال شورجه در مقام کارگردان قرار گرفت و همراه با احمد میرعلایی، تهیه‌کننده اسبق موسی کلیم‌الله مدتی برای جذب سرمایه‌گذار تلاش کردند و در این راه درگیر حواشی نیز شدند.

در ادامه حاتمی‌کیا عهده‌دار کار شد‌ و پس از دو دهه سرانجام این فیلم ساخته شد و به ثمر رسید. پیش‌تولید این اثر تاریخی و پرهزینه سه سال طول کشید. حاتمی‌کیا فیلم‌نامه را بازنویسی کرد و تصمیم گرفت نسخه سینمایی این اثر را در سه مقطع کودکی، میانسالی و پیری حضرت موسی در سه فیلم سینمایی جداگانه بسازد که البته نسخه کامل و جامع این اثر  نسخه سریال آن است که قرار است پس از تکمیل، از صدا و سیما پخش شود.

فیلم سینمایی موسی کلیم‌الله (به وقت طلوع) اولین نسخه منتشر شده از این اثر است که تنها به دوران کودکی حضرت موسی می‌پردازد. فیلم، تولید سیما فیلم است و از فناوری تولید مجازی در ساختش کمک گرفته شده است. برای خلق این فیلم و سریال تاریخی، بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی در آسیا و سومین مدل آن در دنیا ساخته شد.

فیلم موسی کلیم‌الله (به وقت طلوع) در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در دوازده رشته نامزد دریافت سیمرغ شد که از این میان جایزه پنج رشته بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فرهاد آئیش، چهره‌پردازی، طراحی لباس، طراحی صحنه و جلوه‌های ویژه بصری به ترتیب برای شهرام خلج، آذر محمدی، کیوان مقدم و علیرضا واعظ را از آن خویش کرد. همچنین این فیلم در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر اول، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین فیلم‌نامه، بهترین فیلم‌برداری و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به ترتیب برای سید محمود رضوی، ابراهیم حاتمی‌کیا، تورج منصوری و سید محمود رضوی کاندید دریافت سیمرغ از جشنواره فیلم فجر شده بود. باید دید ابراهیم حاتمی‌کیا در اولین تجربۀ تاریخی خود، آیا در اکران عمومی نیز شاهد استقبال از سوی عموم مردم خواهد بود.

 

انیمیشن پسر دلفینی۲: آبان

کارگردان: محمد خیراندیش

نویسنده: محمد خیراندیش و محمد شکوهی

سرمایه‌گذار و تهیه کننده: محمد امین همدانی

آهنگساز: هومن نامداری

مدیر دوبلاژ: حامد عزیزی

کارگردان هنری: سمانه رسول

کارگردان فنی: کسری همایونی

صداپیشگان: ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی و تورج نصر

***‌***

خلاصه داستان: این بار پسر دلفینی به چهره محبوب و قهرمانانه در نگاه موجودات دریایی و مردم جزیره تبدیل شده است اما در زندگی احساس تنهایی می‌کند زیرا همه از او انتظار دارند یک قهرمان باشد. حسادت خواجه ماجد که تمام دارایی‌های خود را به کاپیتان مروارید باخته باعث می‌شود تا آماده نبرد با آن‌ها شود. او به‌طور اتفاقی با یک نهنگ خشمگین در دریا روبه‌رو می‌شود و تمام تلاش خود را می‌کند تا پسر دلفینی را شکست دهد.

***‌***

پسر دلفینی۲ با عنوان (آبان) در پی موفقیت قابل توجه قسمت اول این پویانمایی ساخته شده است. پسر دلفینی یک تا به امروز در سی کشور دنیا اکران و به سه زبان روسی، ترکی و عربی دوبله شده است و پلتفرم‌های نتفلیکس، آمازون و اپل‌تی‌وی در انتشار بین‌المللی این انیمیشن حضور داشته‌اند.

پس از آن نیز سریالی ۲۶ قسمتی از این فیلم‌ برای پلتفرم فیلیمو تهیه و پخش شد. محمد امین همدانی تهیه‌کننده پسر دلفینی پیش از این تهیه‌کنندگی و کارگردانی انیمیشن «فهرست مقدس» را در کارنامه خویش دارد. وی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته فرهنگ و ارتباطات است. او بیش از پانزده سال، سابقه کار در حوزه انیمیشن را دارد. محمد امین همدانی از سال ۸۷ تا ۹۰ مدیرعامل و مؤسس مؤسسه هفت سنگ ماهان رسانه بود و هم اکنون مدیرعامل و مؤسس خانه پویانمایی انقلاب اسلامی است. او انیمیشن‌های سینمایی و سریالی فراوانی از جمله بازگشت، در بوشهر، دره زنجفیل، همسایه‌ها، سربازان بین‌الملل (آتو)، درنگ، نوروز آن سال‌ها، تاریخ جنگ، چاخان تی وی و دربست عمو سام را کارگردانی و تهیه کرده است و جوایز متعددی را دریافت کرده است.

محمد خیراندیش کارگردان این انیمیشن نیز سابقه ساخت انیمیشن‌هایی هم‌چون «دم‌جنبونک‌ها» و نویسندگی پویانمایی‌های «روزی سگی بود» و «روبان» را در کارنامه خویش داشته است.

پسر دلفینی ۲، گرچه در ادامه پسر دلفینی 1 و سریال آن است اما روایتی مستقل دارد و کودکان حتی بدون تماشای قسمت یک و سریال آن هم می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند و از آن لذت ببرند.

وجه تمایز پسر دلفینی ۲ با دیگر انیمیشن‌ها و یکی از عوامل موفقیت این اثر، نمایش تماشایی و چشم‌نواز دنیای زیر آب است. پسر دلفینی۲ یکی از چهار انیمیشن شرکت‌کننده در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در بخش پویانمایی بود که با استقبال تماشاگران رو به‌رو شد و سیمرغ بلورین بهترین پویانمایی را از آن خویش کرد‌.

انیمیشن پسر دلفینی۲ به همراه فیلم پیشمرگ برنده سیمرغ بهترین فیلم‌ از نگاه تماشاچیان شدند. حوزه انیمیشن در سال‌های اخیر رشد چشم‌گیری داشته و این انیمیشن نمونه بارز آن است.

 

فیلم پیشمرگ

کارگردان:علی غفاری

نویسندگان: صابرالله دادیان و علی غفاری

تهیه کننده: آرش زینال خیری

مدیر فیلم‌برداری: پیمان عباس‌زاده

تدوین: حمید نجفی راد

آهنگساز: بهزاد عبدی

صداگذار: آرش قاسمی

صدابردار: شهرام متولی

طراح صحنه: محمدرضا شجاعی

طراح لباس: بهزاد آقا بیگی

جلوه‌های ویژه بصری: حسین ایزدی

طراح گریم: سید جلال موسوی

جلوه‌های ویژه میدانی: حمید رسولیان

طراح بدلکاری: امیر خنجری

بازیگران: الناز ملک، حسام منظور، عبدالرضا نصاری، مهیار شاپوری، بهرام ابراهیمی، ساناز سعیدی و محمد اشکان فر

***‌***

خلاصه داستان: فیلم پیشمرگ برشی از زندگی شهید سعید قهاری سعید را روایت می‌کند. شهید قهاری در کنار شهید چمران، شهید احمد متوسلیان و شهید احمد کاظمی در عملیات‌های مختلف حضور داشت و سرانجام در سال ۱۳۸۵ به شهادت رسید.

***‌***

فیلم پیشمرگ ششمین فیلم سینمایی علی غفاری است که پیش از این فیلم‌هایی همچون: شاهرگ، استرداد و تک تیرانداز و سریال بچه مهندس را در کارنامه خود دارد. فیلم پیشمرگ محصول بنیاد فرهنگی روایت فتح است و با حضور در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از آن خود کرد.

 

فیلم رها

کارگردان: حسام فرهمند

نویسندگان: حسام فرهمند و محمدعلی حسینی

تهیه کننده: سعید خانی

مشاور کارگردان: مرضیه برومند

موسیقی: فردین خلعتبری

فیلمبردار: روزبه رایگا

تدوین: مهدی سعدی

توزیع‌کننده: خانه فیلم

بازیگران: شهاب حسینی، غزل شاکری، ضحا اسماعیلی، آرمان میرزایی، محمدرضا سامیان، محمد اشکان‌فر و هادی افتخارزاده

***‌***

خلاصه داستان: توحید ۵۵ ساله به همراه همسر و فرزندانش زندگی متوسطی دارند. تا این‌که یک اتفاق خیلی ساده داستان زندگی آنها را به هم می‌ریزد. این روایت با تمرکز بر ابعاد انسانی و اجتماعی به تحلیل مشکلات و تنش‌های درونی روابط خانوادگی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه یک اتفاق کوچک می‌تواند دنیای یک خانواده را زیر و رو کند.

***‌***

فیلم رها برای اولین بار در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در هفت بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین تدوین، بهترین طراحی صحنه، بهترین کارگردانی اول، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به ترتیب برای شهاب حسینی، غزل شاکری، مهدی سعدی و لقمان خالدی، رسول علیزاده، حسام فرهمند و سعید خانی نامزد دریافت سیمرغ شد که در نهایت سیمرغ بهترین فیلم‌ اول را از آن سعید خانی کرد‌.

فیلم رها اولین فیلم بلند سینمایی حسام فرهمند است‌ اما سعید خانی تهیه‌کننده فیلم، از سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را در سینما آغاز کرده است.

«گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد اولین حضور جدی وی در گروه تولید فیلمی حرفه‌ای بود. «من»، «ارادتمند، نازنین، بهاره، تینا»، «لیپار» و سریال‌های «حرفه‌ای» و «جان‌سخت» از جمله آثاری ا‌ست که خانی تهیه کرده است. وی دانش آموخته رشته کارگردانی ا‌ست و مدیریت شرکت پخش خانه فیلم را بر عهده دارد و فیلم «رها» سومین تجربه خانی با کارگردانان فیلم اولی‌ است.

رها، فیلمی اجتماعی‌ است و از فقر می‌گوید. از آن فیلم‌هایی‌ است که کم‌تر بازخورد متوسط گرفته است. تماشاچیان و منتقدان یا خیلی فیلم را پسندیده بودند یا اصلاً با فیلم همراه نشده بودند!

 

فیلم بامبولک

کارگردان: آرش معیریان

نویسنده: امیر محمد عبدی

تهیه کننده: بهروز مفید

مدیر فیلم‌برداری: افشین گودرزی

تدوین: سیامک مهمان‌دوست و امیرحسین صادقیان صدا بردار: محمد مرتضایی

صداگذار: امید قربانی

طراح لباس و صحنه: حسین مجد

موسیقی: مرتضی شفیع

چهره پرداز: لیلا پرهیزکاری

جلوه‌های ویژه بصری: مرتضی نجفی امامی

بازیگران: امیرحسین رستمی، شهره سلطانی، مهرداد ضیایی، نیلوفر شهیدی، دانیال نوروش، حسین شهبازی و ماهتیسا پسندیده

***‌***

خلاصه داستان: بامبولک نوه آخر بامبالا خان، ماموریت دارد نعنا را در رسیدن به آرزویش که داشتن یک خواهر یا برادر است یاری کند اما شیطونک نمی‌خواهد آن‌ها به آرزوی‌شان برسند.

***‌***

فیلم بامبولک از محصولات بنیاد سینمایی فارابی‌ است و قسمت دوم و ادامه فیلم «بام‌بلا» محسوب می‌شود که در سال ۱۳۹۹ ساخته شده است. بام‌بالا عروسکی‌ است که توانایی برآورده کردن آرزوی بچه‌ها را دارد و هر کدام از این دو فیلم سینمایی حول محور یکی از آرزوهای کودکان فیلم می‌گذرد. آرزوهایی که در جهت تحکیم خانواده است.

فیلم بامبولک اثری فانتزی‌ و خانوادگی‌ است و برای مخاطب کودک ساخته شده است و به موضوع فرزند‌آوری پرداخته است. فیلمی خوش‌رنگ و لعاب با موسیقی‌های شاد کودکانه و جدال‌‌هایی که میان نیروهای خیر و شر درمی‌گیرد.

بهروز مفید و امیر محمد عبدی تهیه‌کننده و کارگردان بامبالا و بامبولک این بار با کارگردانی آرش معیریان و بازیگرانی متفاوت از بام‌بالا، بامبولک را آفریدند. این فیلم سال ۱۴۰۳ در سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان حضور یافت و پروانه زرین بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر کودک و نوجوان را از آن خود کرد.

آرش معیریان کارگردان بامبولک، دانش‌آموخته کارگردانی سینما در مقطع کارشناسی و ادبیات نمایشی در مقطع کارشناسی ارشد است. وی فعالیت خود را در سینما از سال ۱۳۷۰ در مقام کارگردان و تدوینگر آغاز کرده است و فیلم کما اولین اثر وی بود که پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۳۸۳ شد. بامبولک اولین تجربه آرش معیریان در حوزه فیلم کودک است. باید منتظر اکران این فیلم ماند و دید آیا معیریان موفقیت فیلم‌های پیشین خود را تکرار می‌کند.

 

فیلم کوکتل مولوتوف

کارگردان: حسین امیری دوماری

نویسنده: احمد رفیع‌زاده

تهیه کننده: محمد کمالی‌پور

موسیقی: سروش انتظامی

فیلم‌بردار: میلاد پرتوی

تدوین: پویان شعله‌ور

بازیگران: امین حیایی، احمد مهران‌فر، پژمان جمشیدی، ستاره پسیانی، یکتا ناصر، نیلوفر کوخانی، سیاوش چراغی‌پور، علی‌رضا استادی، کمند امیرسلیمانی، علی مشهدی و سعید امیرسلیمانی

***‌**‌*‌*

خلاصه داستان: این فیلم روایتگر قصه‌ای کمدی در دهه ۱۳۵۰ خورشیدی است.

**‌***‌**‌

حسین امیری دوماری اگر جوان‌ترین فیلم‌ساز این روزهای سینمای ایران نباشد مسلماً یکی از کارگردان‌های جوان با استعداد و خوش‌آتیه سینمای کشور است. وی اکثر فیلم‌هایش را به همراه پدرام پورامیری می‌نویسد و کارگردانی می‌کند. دوماری برای فیلم‌های جان‌دار، نسبت خونی، شنای پروانه و یادگار جنوب چهار مرتبه نامزد سیمرغ بلورین شده است و فیلم یادگار جنوب دومین فیلم مشترک دوماری و پور امیری پس از «جان‌دار» در یازده رشته نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد.

او برای فیلم کوتاه «نسبت خونی» برنده بهترین فیلم‌نامه و نامزد بهترین کارگردانی از جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شده است. وی پس از ساخت آثاری که اغلب فضایی بسیار تلخ و جدی دارند در فیلم سینمایی جدیدش «کوکتل مولوتوف» در ژانر کمدی طبع‌آزمایی کرده است. ژانری که معمولاً از ساخت فیلم‌های جدی، وقت و انرژی بیش‌تری می‌برد و پروسه پیچیده‌تری دارد و ژانری که همیشه روی لبه لودگی و طنز حرکت می‌کند و اغلب به دلیل فروش خوب این روزها، ساخت آن برای هر فیلم‌سازی وسوسه‌برانگیز است. حال باید منتظر بود تا ببینیم دوماری به همان اندازه فیلم‌های جدی‌اش در این ژانر نیز موفق خواهد بود.

 

فیلم دایناسور

کارگردان: مسعود اطیابی

نویسنده: امیر برادران

تهیه کننده: محمد شایسته

موسیقی: امیر توسلی

تدوین: مهسا اطیابی

توزیع‌کننده: شایسته فیلم

بازیگران: پژمان جمشیدی، امیر جعفری، حامد وکیلی، نگار فروزنده، سها نیاستی، یوسف تیموری، رضا ناجی، سوسن پرور و فرزانه قاسم‌زاده

**‌**‌**

خلاصه داستان: دو رفیق برای پولدار شدن نقشه‌ای می‌ریزند اما چون در این نقشه فکر همه جا را نکرده‌اند با چالش‌های جدید مواجه می‌شوند که آرزوی زندگی قبلی خود را می‌کنند.

**‌**‌*‌*

فیلم دایناسور دومین همکاری مشترک مسعود اطیابی و محمد شایسته پس از ساخت فیلم کمدی و پرفروش «هتل» است و حضور امیر برادران نویسنده آثار طنز، جمع برنده پشت صحنه این فیلم را تکمیل می‌کند.

محمد شایسته تهیه‌کننده و مجری طرح سینما، برادر کوچک مرتضی شایسته تهیه‌کننده و مصطفی شایسته تهیه‌کننده و کارگردان پرسابقه و پرکار سینما است. محمد شایسته فعالیت خود را با فیلم بوتیک ساخته حمید نعمت‌الله در سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و همانند برادرانش تا کنون در آثار اغلب تجاری بسیاری در مقام مدیر تولید، سرمایه‌گذار، مجری طرح و تهیه‌کننده ظاهر شده است. وی مؤسس و مدیر عامل شایسته فیلم است.

اطیابی کارگردان و تهیه‌کننده سینما، فارغ‌التحصیل دوره مدیریت است. وی فعالیتش را در سینما در سال ۱۳۶۴ با فیلم‌برداری از جبهه‌های جنگ و سپس تهیه‌کنندگی فیلم «عروس حلبچه» در سال ۱۳۶۹ آغاز کرد. آثار ابتدایی اطیابی مضامین اخلاقی و اعتقادی را در محوریت موضوعی خویش داشتند. سپس در ادامه به ساخت فیلم‌هایی با موضوعات عامه‌پسند، کمدی و تجاری روی آورد. فیلم‌های تگزاس یک، دو و سه، دینامیت، انفرادی، بخارست و هتل از جمله آثار اخیر این فیلم‌ساز هستند. هتل با فروش ۲۷۷ میلیارد تومان، بعد از فیلم فسیل تا به امروز دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران است.

امیر برادران نیز که نگارش فیلم‌نامه‌ فیلم «دایناسور» را بر عهده دارد، فارغ‌التحصیل رشته مکانیک است و فعالیت هنری‌اش را از سال ۱۳۸۸ با حضور در گروه نویسندگان سریال «مسافران» به کارگردانی رامبد جوان و سرپرست نویسندگان پیمان قاسم‌خانی آغاز کرد.

پژمان جمشیدی یکی از ستاره‌های پر کار و پرفروش سینمای ایران و این فیلم کمدی ا‌ست که پنج سال است با فیلم‌های مختلف به صورت مداوم روی پرده‌های سینما حضور دارد. او از تابستان ۱۴۰۰ تا نوروز ۱۴۰۴ با دوازده فیلم سینمایی به صورت پیوسته روی پرده‌های سینما بوده است. دینامیت، بخارست، علفزار، دوزیست، شهر هرت، هتل، ویلای ساحلی، بی‌بدن، تگزاس ۳ و یادگار جنوب از جمله فیلم‌های سینمایی‌ است که جمشیدی در آن‌ها نقش‌آفرینی کرده است.

پژمان جمشیدی، علاوه بر «دایناسور»، فیلم‌های آنتیک و کلمبیا را نیز در سال ۱۴۰۴ آماده نمایش دارد. همچنین علاوه بر «دایناسور» فیلم «کوکتل مولوتوف» را برای اکران نوروز امسال دارد. فیلم‌های کمدی عامه‌پسند معمولاً فروش خوبی دارند و با استقبال خوب از سوی تماشاگران رو به‌رو شده‌اند و با‌الطبع سینمای تجاری با درآمدزایی سهم عمده‌ای در ادامه حیات فیلم‌های ژانرهای کم‌درآمدتر دارند.

 

فیلم عینک قرمز

 کارگردان: حسین مهکام

 تهیه کننده: مرتضی شایسته

بازیگران: حامد بهداد، رضا ناجی، الناز حبیبی و هادی کاظمی

هنوز خلاصه داستانی از این فیلم‌ کمدی منتشر نشده است (در زمان تهیه این مطلب).

**‌*‌***‌*‌*

حسین مهکام کارگردان فیلم عینک قرمز در رشته‌های فلسفه و کلام و تئاتر تحصیل کرده است و فعالیت سینمایی خود را در مقام کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس از سال ۱۳۸۵ با فیلم «آدم» شروع کرده است. فیلم عینک قرمز اولین تجربه کمدی او است که با حضور مرتضی شایسته تهیه‌کننده حرفه‌ای و باسابقه سینما و ترکیب بازیگران نام‌آشنای کمدی فیلم، عینک قرمز تجربه موفقی را برای سازندگانش رقم بزند و گیشه خوبی را در سینماها داشته باشد.

مرتضی شایسته مؤسس شرکت فیلم‌سازی هدایت فیلم است و از سال ۱۳۶۳ فعالیتش را در سینما آغاز کرده است. الناز حبیبی و هادی کاظمی بازیگران نام‌آشنای سینمای کمدی از برگ‌های برنده‌ این فیلم هستند. رضا ناجی و حامد بهداد نیز گرچه با آثار جدی وارد سینما شدند اما چند سالی ا‌ست که در فیلم‌های کمدی هم خوش درخشیده‌اند و نقش‌آفرینی‌های‌ آن‌ها مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته‌ است.

 

 

کانال تلگرام ماهنامه سینمایی فیلم:

https://telegram.me/filmmagazine

آدرس اینستاگرام ماهنامه فیلم:

https://www.instagram.com/filmmagazine.official

آدرس کانال آپارات مجله فیلم:

آپارات | FilmMagazine.official (aparat.com)

 

 

 

[ماهنامه فیلم]

آرشیو

خانه ساعت 10&10
کارخانه تولید مجازی فیلم الهام
مینی سریال نهنگ سفید، پخش از نمافیلم
کتاب کاریکاتورهای مسعود مهرابی منتشر شد
فیلم ۷۶۰۰ به نویسندگی و کارگردانی بهروز باقری
 اولین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه عباس کیارستمی برگزار شد
فیلم خانه ماهرخ ساخته شهرام ابراهیمی
فیلم گیج گاه کارگردان عادل تبریزی
فیلم جنگل پرتقال
fipresci
وب سایت مسعود مهرابی
با تهیه اشتراک از قدیمی‌ترین مجله ایران حمایت کنید
فیلم زاپاتا اثر دانش اقباشاوی
آموزشگاه سینمایی پرتو هنر تهران
هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت
گروه خدمات گردشگری آهیل
جشنواره مردمی عمار
جشنواره انا من حسین
آموزشگاه دارالفنون
سینماهای تهران


سینمای شهرستانها


آرشیوتان را کامل کنید


شماره‌های موجود


نظر شما درباره سینمای مستقل ایران چیست؟
(۵۳۴)

عالی
خوب
متوسط
بد

نتایج
نظرسنجی‌های قبلی

خبرنامه

به خبرنامه ماهنامه فیلم بپیوندید: